DevoNatural® High Solid Oil Renewer

Onderhoudsolie

Kleurloze of gekleurde vloeibare natuurlijke onderhoudsolie voor vernieuwing of plaatselijke herstelling van bestaande olielagen.

DevoNatural High Solid Oil Renewer - Kleurloze of gekleurde vloeibare natuurlijke onderhoudsolie voor vernieuwing of plaatselijke herstelling van bestaande olielagen.Toepassingen

Voor groot onderhoud (jaarlijkse of 2-jaarlijkse) vernieuwing van met DevoNatural High Solid Oil behandelde parketvloeren, plankenvloeren, meubels, deuren, enz. Ook voor het plaatselijk bijwerken van vlekken of beschadigingen.

emmissions dans l air a plus

  • Kleuren: kleurloos, kalkwit en vison grijs.
  • Laag verbruik, +/- 70 m² per liter;
  • Gemakkelijk aan te brengen.

Gebruiksaanwijzing

Voorbereiding ondergrond: dient droog, schoon, ontvet en ontdaan te zijn van oude zeeplagen. Steeds eerst reinigen met DevoNatural Intensive Cleaner.

Voorbereiding product: goed schudden en roeren voor gebruik.

Aanbrengen:

Voor een plaatselijke vernieuwing (loopzone): DevoNatural High Solid Oil Renewer op een droge pluisvrije doek aanbrengen en een dunne laag gelijkmatig verdelen op de vloer.

Voor een volledige kamerbehandeling: de vloer gelijkmatig inwrijven met DevoNatural High Solid Oil Renewer op een pluisvrije doek of verstuiven (spraybus) en uitwrijven (moppen.) Indien gewenst kan men de vloer napolieren met een rotatieve machine met beige of wit kussen. Afhankelijk van het gebruik van de vloer, zal men de frequentie van de toepassing met DevoNatural High Solid Oil Renewer bepalen.

Droogtijd: 2 tot 4 uren met goede ventilatie.

Verwerkingstemperatuur: 15 - 22°C.

Verbruik: 70 m²/L per behandeling.

Reiniging gereedschap: DevoNatural Diluent.

Onderhoud: DevoNatural Wood Soap. Zie ook de technische fiche DevoNatural High Solid Oil, en de DevoNatural onderhoudsfiche voor geoliede vloeren.

Houdbaarheid: in goed gesloten verpakking, minimaal 12 maanden.

Afval: onbruikbare restanten beschouwen als chemisch afval en opruimen volgens de plaatselijke overheidsvoorschriften.

Opgelet: alvorens te gebruiken goed oproeren en de kleur controleren a.u.b. ! Kleur effect afhankelijk van de houtsoort! Om zelfontbranding te voorkomen moeten de gebruikte doeken en kussens in water gelegd worden of direct na verbruik worden verbrand! De met olie behandelde vloer niet afdekken tijdens de uithardingtijd!

 

EU-grenswaarde van dit product(Cat.A/f): 700g/l (2010) Dit product bevat max. 500g/l.

Verpakking

1 L

Downloads

Technische fiche DevoNatural High Solid Oil Renewer