DevoNatural® Intensive Cleaner

Krachtige reiniger

Voor het verwijderen van oude zeeplagen, polishen en het ontvetten van sterk vervuilde houten vloeren, tropische houtsoorten, enz.

DevoNatural Intensive Cleaner - Voor het verwijderen van oude zeeplagen, polishen en het ontvetten van sterk vervuilde houten vloeren, tropische houtsoorten, enz.Toepassingen

DevoNatural Intensive Cleaner is toe te passen vóór het aanbrengen van parketolie, olievernieuwer of een nieuwe zeepafwerking. Gebruik dit product alleen op waterbestendig parket van minstens 14 mm dik. Dit i.v.m. met het gevaar voor zwellen en krom trekken.

emmissions dans l air a plus

  • Als vóór-reiniger voor elk type parketafwerking.
Bijzondere eigenschappen: meer dan 90% biologisch afbreekbaar.
Tip: werk steeds met 2 emmers. Eén met het Intensive Cleaner mengsel en één met zuiver spoelwater. DevoNatural Intensive Cleaner niet onverdund gebruiken, dit vermindert de werkzaamheid.

 

Gebruiksaanwijzing

Voorbereiding ondergrond: stofvrij maken.

Voorbereiding product: meng 0,5 L tot 1 L DevoNatural Intensive Cleaner op 10 L koud water, afhankelijk van de vervuilingsgraad.

wood-soap-aanbrengen

Aanbrengen: deze zelfwerkende alkalische oplossing met een dweil of mop op de vloer aanbrengen en circa 5 tot 10 minuten laten inwerken. Daarna nawrijven of manueel schrobben. Bij sterke vervuiling en grote oppervlakten kan men machinaal reinigen met een rotatieve machine + zwart kussen of schrobborstel. Daarna nadweilen met zuiver water. Voor grotere oppervlakten is een waterzuiger aanbevolen. Indien nodig, bij zwaar vervuilde vloeren, de behandeling herhalen. Laat geen water op de houten vloer achter en werk nooit te nat! 

Afwerking: laat de vloer volledig uitdrogen, minimaal 24 uren, alvorens opnieuw te behandelen met parketolie, olievernieuwer of voedende zeep als eindlaag.

Verwerkingstemperatuur: niet verwerken bij temperaturen onder de 12°C.

Verbruik: 50 – 200 m²/L.

Reiniging gereedschap: water.

Houdbaarheid: in goed gesloten verpakking minimaal 1 jaar. Vorstvrij bewaren.

Afval: kleine hoeveelheden kunnen samen met het huisvuil gestort worden.

Opgelet: niet gebruiken op vochtgevoelige parketsoorten, zoals bvb. sommige fineerparketten. De gebruiker dient vóór gebruik en op eigen risico uit te testen of dit product geschikt is voor de betreffende vloer!

 

Verpakking

1 L

Downloads

Technische fiche DevoNatural Intensive Cleaner